Novinky v Adria

Cena Red Dot pro SUPERSONIC!

Obytný vůz Supersonic je naprostým hitem letoška, to dokládá i řada prestižních ocenění, které vůz obdržel - Red Dot 2023 za design German Design Award 2023 
 
Cenu Red Dot 2023 za design obdržel Supersonic v kategorii Produktový design. Ocenění Red Dot ''in search of good design'' je jednou z největších světových soutěží v oblasti designu a značka Red Dot se mezinárodně etablovala jako jedna z nejvyhledávanějších známek kvality dobrého designu. Ocenění se uděluje ve třech kategoriích - produktový design, design značky a komunikace a designový koncept. Supersonic získal ocenění právě v kategorii produktový design.
 

Dalším velkým úspěchem je také ocenění German Design Award 2023 za vynikající produktový design. German Design Award je jednou z nejznámějších cen za design na světě a těší se vynikající pověsti daleko za hranicemi odborných kruhů.  Dle vyjádření poroty ,,Supersonic kombinuje promyšlený, nadčasový, luxusní design s výkonem a inovacemi a slibuje exkluzivní zážitek z jízdy a života na nejvyšší úrovni designu a technologií." 

 
Nová řada Supersonic byla poprvé představena na veletrhu Caravan Salon Düsseldorf v září 2022 a je vrcholnou řadou integrovaných obytných vozů Adria. Supersonic je postavený na základním vozidle Mercedes-Benz Sprinter. Model je inspirován nejnovějšími trendy v oblasti designu jachet, domů a automobilů. Podařilo se v něm skloubit promyšlený, nadčasový a luxusní design s výkonem a inovacemi a poskytnout tak exkluzivní zážitek z jízdy a bydlení. Supersonic se dokonale hodí ke značce Mercedes-Benz, která je synonymem luxusního elegantního designu, precizního inženýrství a dokonalého základního vozidla pro obytné vozy. 
 

‚‚Odezva na nový model Adria Supersonic ze strany médií, prodejců Adria a především našich zákazníků na všech trzích je výjimečná. Získání ocenění je samozřejmě třešničkou na dortu - zejména nezávislých ocenění za design, jako je German Design Award 2023, protože náš závazek k vynikajícímu designu je klíčovou součástí DNA značky Adria," komentuje Matjaž Grm, ředitel prodeje a marketingu společnosti Adria Mobil a výkonný ředitel odpovědný za tento projekt.

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení