Obecné
Užitečné rady na cesty

Nová služba: INstruktor

Sníte o tom, že vyrazíte na dovolenou obytným vozem nebo karavanem, nebo dokonce o tom, že si jeden pořídíte, ale nemáte s řízením žádné zkušenosti?

Udělejte další krok ke splněnému snu a přihlaste se na lekci řízení obytného vozu / karavanu s kvalifikovaným instruktorem.

Překvapivě hodně lidí odrazuje od jejich vysněné dovolené v obytném vozu nebo karavanu to, že v něm nikdy nejeli. Jak se řídí, budu umět couvat a co parkování? Ačkoliv je pravda, že řízení obytek a karavanů se v lecčems liší od řízení o osobních aut, není to nic, co byste nezvládli - s  kvalifikovaným INstruktorem. Pokud se na řízení sami necítíte, můžete se mu svěřit do péče. Během lekce vás čeká nejen jízda (včetně couvání, jízdy na nezpevněné cestě, jízdy po dálnici, apod.), ale dozvíte, jak správně karavan nebo obytný vůz obsluhovat, například jak vyměnit vodu nebo chemickou toaletu, zazimovat, apod. 

Kvalifikovaní instruktoři
Spolupracujeme pouze s vyškolenými a profesionálními instruktory, kteří vám zaručí bezpečí a budou vám věnovat plnou pozornost.

Skvělý dárek
Lekci s instruktorem lze zakoupit formou dárkového poukazu, který máte na e-mailu během pár minut.

Možnost půjčení vozu
Nemáte vlastní vůz? Nevadí, můžete si v rámci lekce zapůjčit jeden z  vozového parku Adria.

Lekci lze koupit také formou dárkového poukazu s věnováním. Vyrazit můžete ve vlastním obytném voze (karavanu) nebo vám zapůjčíme vůz  ze společnosti Campers4U. 

Obsahem lekce je:

1. Jízda (2,5 hodiny)
Praktické školení jízdy – Jízda vpřed, couvání, parkování, průjezd zatáčkou, jízda po nezpevněné vozovce, jízda po dálnici, zdůraznění úskalí a specialit jízdy s obytným vozem (výška, šířka, délka, vysoká hmotnost, akcelerace, brždění,…)

2. Obsluha obytného vozu / karavanu (1,5 hodiny)
Najetí na klíny, naložení obytného vozu, rozložení váhy, přeložení, napouštění a vypouštění vody, plyn, obsluha chemické toalety, elektrosystém, zimní provoz...

Chcete vědět víc?

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení