Novinky v Adria

Supersonic 780 SL nově k zapůjčení

Užijte si luxusní dovolenou v obytném voze. Prémiový vůz značky Adria Supersonic 780 SL je nově k zapůjčení v naší půjčovně  ADRIA Rent

Supersonic je integrován do podvozku značky Mercedes-Benz, která je synonymem luxusního, elegantního designu a precizního zpracování a hlavně výkonu.

Vůz vyniká svým vybavením. V exteriéru oceníte například vzduchové difuzory, kameru na couvání a multifunkční LED světla Hella, markýzu nebo vnější vyhřívaná a elektricky ovládaná zrcátka. 

Moderní obytné prostory byly navrženy s vizí nekompromisního pohodlí, luxusu a praktičnosti. Můžete si vybrat z několika rozvržení, nebude však chybět prostorná obývací část, inovativní minimalistická kuchyně s nejlepšími spotřebiči, pohodlná ložnice a velká luxusní koupelna. 

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Následující volbou souhlasíte s využíváním cookies a použití údajů o vašem chování na webu pro zobrazení cílené reklamy. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete kdykoliv vypnout nebo upravit.

více informací & nastavení